I Paris med rygsæk

Jeg elsker Paris – så er det sagt J På min sidste tur havde jeg følgeskab af min lækre skindrygsæk fra det danske taskefirma Bel Sac. Et perfekt match til mine behov for at have en rummelig og samtidig praktisk og flot dametaske med på tur. Tasken er i øvrigt købt hos http://www.trendybags.dk/ der forhandler masser af fede Bel Sac dametasker.

Tasken er forsvarligt lukket både med snørelukning og med en klap, der let lukkes med klikspænde, og det vil ikke umiddelbart være muligt for langfingrede franskmænd at skaffe adgang til taskens indhold. Samtidig har rygsækken et stor praktisk lomme på forsiden, der åbnes med lynlås. I dette rum er der god plads til f.eks lipgloss, engangs regnslag, kuglepen, tyggegummi og lignende.

På rygsækkens bagside er der et mindre lynlås rum, der er perfekt til opbevaring af vigtige ting som pas, billetter og en lille rejsepung. Fordi rummet vender ind mod ryggen er det godt beskyttet. Inden i er der en god stor lynlås lomme og selvfølgelig holder til mobiltelefon. Desuden medfølger der nøglering, der med en trykknap kan fastgøres i taskens siden, så den altid er let at finde.

Belsac er kendt for at deres dametasker er designet med tanke på funktionalitet, og derfor har denne dejlige rygsæk i læder et flot lysegråt for, hvilket giver et bedre overblik over indholdet end tasker med sort for. Tasken er stor nok til at rumme de kendte storbybøger fra Politikken, kompakt kamera og en let jakke eller strikketrøje. Rygsækken er i samme flotte design som Bel Sac er kendt for, og er produceret i det dejligste bløde italienske læder som de fleste af deres tasker.  Den findes i tre forskellige farver: den klassiske sorte, den flotte lyse earth og en lækker varm cognac farve. I samme serie findes damepunge i samme lækre læder og i samme skønne farver. Brug tasken til storbyferie, en tur i zoo med børnene eller som hverdagstaske hvor du har behov for at have hænderne fri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *