Når kroppen bliver gammel

Nogen gange må man erkende at der er ting man ikke kan længere. Jeg føler mig ikke gammel, men når jeg skal gøre rent begynder knæene at knirke. I mange år har jeg arbejde som kunster og har som sådan ikke haft et fysisk hårdt liv, men det er tid til at få noget hjælp tror jeg.

Grunden til jeg skriver dette er for at sætte lidt fokus på det at blive ældre. Medierne fokuserer meget på alt det unge, det smarte og det nye, men der er faktisk ikke noget galt i at man bliver ældre, så længe man selv kan følge med.

Men tilbage til rengøringen så er det der volder mig flest bekymringer i øjeblikket i mit liv. Hele mit hus har store trægulve og når man har hun skal de altså rengøres og vaskes minimum hver 14. dag.

Derfor har jeg taget skridtet og søgt efter hjælp til gulvvask og vinduespudsning (ja jeg hader også vinduespudsning, eller dvs hader er måske ikke det rigtige ord, men jeg bryder mig i hvert fald ikke om det). Min søn viste mig http://www.agera.dk hvor man åbenbart kan få tilbud fra flere forskellige firmaer om bl.a. rengøring.

Jeg har udfyldt denne formular til rengøringstilbud og vinduespudsning og nu kommer der så nogle tilbud en af dagene. Det er jo helligdag i dag så jeg forventer ikke der kommer noget her i miniferien.

Så skal jeg bare finde de rigtige til den rigtige pris, men det skulle vel heller ikke være noget problem når man får tilbud fra flere forskellige. Hvor har verden dog ændret sig meget de seneste år. Der var engang hvor rengøringshjælp var noget men fik naboen datter til, men i dag kører alt over nettet. Dengang jeg var ung havde vi ikke engang mobiltelefoner, det er mærkeligt at tænke på at verden har ændret sig så meget.

DR har lavet en spændende lille side om internettets udvikling som kan ses her http://www.dr.dk/10/da/10aarmednettet/default.asp og det er tankevækkende hvordan en hel verden kan ændre sig så meget i løbet af så få år.

Men nok om rengøring af gulve og internet der ændrede verden, nu vil jeg i haven i male her i den dejlige morgen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *