Jeg vil male

Det er forår og tiden er kommet til at lave nogle udendørs malerier. Der er ikke noget bedre end en lun dag i skyggen under træet, med et staffeli og en kande hyldeblomstsaft.

Jeg elsker at male malerier, men jeg har det helt modsat med at male f.eks. stuen. Jeg skal faktisk have malet både stue og køkken og det er noget der tager lang tid og er hårdt arbejde. Jeg søgte efter et godt malertilbud på Google. Og må jeg lige indskyde hvor genialt jeg synes google er. Det er da utroligt den kan holde styr på så mange hjemmesider, og når jeg søger efter en maler, ja så kommer der bare en kæmpe liste med malere i mit område, det er sgu da smart.

Nå men valget valgt på http://raad-mal.dk/ som kommer forbi i løbet af næste uge. Jeg er jo hjemme hver dag, så jeg sagde at hvis bare han ringede dagen i forvejen skulle jeg nok sørge for at være hjemme. Det må jo også være dejligt for ham at jeg er lidt fleksibel, så han kan planlægge bedre.

Men nok om den kedelige form for maling, nu til den spændende. Jeg ved ikke om du har fulgt sagen omkring Jonny Madsens malerier der ikke var fine nok til Christiansborg, men det ser ud til han alligevel har fået et ben indenfor:

http://www.b.dk/kultur/johnny-madsens-malerier-faar-plads-paa-christiansborg

God stil af liberal alliance 🙂

Nå, men nu tror jeg at jeg vil gå en tur ud i haven og se på de blomster der er på vej op, det er 2 uger siden jeg såede nogle sommerblomster og de er så småt ved at komme op. Jeg håber du kigger med senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *