Så er starten gået

Velkommen alle sammen, her er det Sussi der skriver om alt mellem himmel og jord. Jeg har en forkærlighed for billeder og malerier, men jeg vil skrive om alt muligt andet også. Det skal handle om internettet og de mange muligheder der er online, og det skal handle om denne forbrugsverden vi lever i.

Politikerne siger at vi skal være mere miljøbeviste, at vi skal forurene mindre. Der skal afgifter på ydelser og varer der udleder CO2.

Finanskrisen ramte os og forbruget faldt. Jeg sad og tænke hvor dejligt det var. Endelig et år uden en stigning i forbruget, til glæde for miljøet, som vi jo bliver tudet ørerne fulde med at vi skal passe bedre på.

Men nej, det var ikke godt vi forurenede mindre. Nu var meldingen at forbruget skulle op, med andre ord var det vigtigt vi forurenede noget mere, ellers ville tingene gå i stå.

Så i stedet for at være glade for vi endelig mærkbart forurenede mindre, og indrettede det finansielle system efter det, var det altså nu et problem. Jeg forstår simpelthen ikke politikerne, med den holdning at det er vigtigt vi forbruger mere og dermed forurener mere. Man hørte meldingerne om vækst og forbrug fra næsten hele det politiske spektrum.

Brug gerne kommentarfeltet hvis du har en holdning eller en forklaring der kan belyse sammenhængen. Jeg er helt blank og fatter ikke udmeldingerne, det lader til politikerne samlet på dette område simpelthen ikke har forstået at forbrug jo er lig med mere forurening, sådan er det bare.

Vi taler jo aldrig om forbrug, som forbrug af frisk luft og kærlighed 🙂

Forbrug er noget vi forbrugere står for, endelig gik det lidt ned, men nej, politikerne ville have forureningen op i gear igen. Kan nogen forklare mig logikken?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *