iPhone5 får kritik, men sådan er det jo

Den meget omtalte Apple iPhone 5 er landet og af denne grund nu tid til at tage en føler på de rigtigt mange oplevelser folk har haft, og herefter på fejlene der er blevet lavet.
For det første bør folk huske på at en mobiltelefoner i dagens verden er meget avanceret stykke forbrugerprodukt, og pga. dette er det umuligt at lave en mobiltelefon foruden fejl.
Dog når det omhandler Apple fremkommer alle fejl i lyset, fordi der er blevet solgt så mange. Den aller første weekend iPhone 5 modellen blev forhandlet i USA blev der solgt omkring 5 mil. iPhone 5. Herefter er der kommet kritik frem, og det er lige præcis den kritik vi vil undersøge nærmere her.
2 specifikke ting er blevet nævnt der har fået rigtig meget interesse.  Den første er malingen som falder af, og derfor falder af. Det andet er kortet der erstatter Google Maps i iOS6, der bare er dårlig.
Flere brugere har overraskende sagt om at malingen var ved at skalle af allerede ved modtagelsen af telefonen, og det er noget som Apple tog fat i med det samme. Kravene til foxcon, der laver mobilen, er strammet, hvilket nu har ført til nedlæggelse af arbejde, som resultat af de store krav til de arbejdende hos Foxconn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *