Badmintonketcher og restitution

Badminton har uheldigvis, som de fleste øvrige sportsgrene i DK vigende antal medlemmer, hvilket indsnævre basen af spillere til eliteudvikling og til slut medaljehåb til de mest anerkendte turneringer. Derfor vil foreningerne tænke anderledes så de kan få mere talent i det mindre antal udøvere som står til afbenyttelse. En specifik ting som der er meget årvågenhed om i øjeblikket er restitutionstid, hvilket kan forklares som talentet i at opbygge kroppen i bag efter kamp. Hoveddelen af atleter på topniveau kan desværre ikke altid holde til at træne mere som det er i øjeblikket, netop derfor håber man på at tvinge restitutionstiden ned og ved hjælp af dette gøre talenterne hurtigere klar til den kommende trænings-session.

En meget vigtig faktor der altid har betydelig vigtighed for alle badmintonatleter vil altid være badmintonudstyr. Samtlige badminton-spiller har brug for en badmintonketsjer der tilgodeser samtlige af de krav som stilles fra BWF, i følgeskab af nogle badminton sko. Badmintongrej er den kategori af sportsudstyr hvor der altid vil ske størst inovation inden for. Fx har badmintonproducenten Yonex i dette øjeblik skubbet Guinnesrekorden for hårdeste smash op til 493 kilometer i timen, hvilket udnævner badmintonsporten som den suverænt hurtigste beskæftigelse på jorden.

En badmintonketcher vil altid være vigtig for samtlige badmintonatleter og er typisk lavet i graphit der er en form for kul fiber substands. Grafit er ekstrem stabilt og samtidigt fleksibelt, så det herved bliver muligt at producere badminton-ketcher der har til opgave at fungere som katapulter og trampoliner og give badmintonbolden endnu mere fart sammenlignet med badminton-spillerens underarm kan. Se mere på denne blog. Som hovedregel findes der 3 forskellige typer badmintonketcher. Hoved-tung, med vægten mod grebet og neutral. De ketcherne som er hovedtunge badminton-ketcher sætter væsentlig mere power til badmintonbolden, men er imidlertid knap så hurtige i put-bolde spillet og forsvars spillet. De ketcherne som er hovedlette badmintonketcher er mere temposættende i det flade og forsvars spillet, men dog giver ketcheren ikke så ekstra speed til badminton-bolden når der angribes. Slutteligt besidder de neutral vægtfordelte badminton ketcher lidt a de to fordele. Her kan også finde inspiration til din nye badmintonketcher.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *